Осамени срца

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Инаку бугати е кола, а ако немаш бугати ништо не праиме.
мене најде да ми кажуваш што е бугати !?
и не се пријавив јас само од култура си прашав ако прочиташе цела тема ке сватеше дека не си мој тип :zelen

Auditore

Староседелец
4 мај 2012
284
275
663
Wherever you want me to be
мене најде да ми кажуваш што е бугати !?
и не се пријавив јас само од култура си прашав ако прочиташе цела тема ке сватеше дека не си мој тип :zelen
Леле, како оцени и како ме етикетира дека не сум твој тип? Де молам ти се објасни ми со тоа колку не сум твој тип а ме знаеш преку сила 1 минута...

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Леле, како оцени и како ме етикетира дека не сум твој тип? Де молам ти се објасни ми со тоа колку не сум твој тип а ме знаеш преку сила 1 минута...
Леле не мислев дека толку си сериозен :zelen
мене ми ветија од Белгија ке ми најдат некој што има холдинг ако незнаеш што е холдинг ти препорачувам да изгледаш некоја турска серија и јас чекам... ако не ми најдат таков ке се обратам кај тебе :zelen

Auditore

Староседелец
4 мај 2012
284
275
663
Wherever you want me to be
Леле не мислев дека толку си сериозен :zelen
мене ми ветија од Белгија ке ми најдат некој што има холдинг ако незнаеш што е холдинг ти препорачувам да изгледаш некоја турска серија и јас чекам... ако не ми најдат таков ке се обратам кај тебе :zelen
На мене најде да ми кажуваш што е холдинг? ;) Леле леле како сте се подигнале со стандардите вие, а јас таман ке речев умре флертувањето ама сега сфаќам зошто машките престанале да флертуваат :D

• Ми се допаѓа
Реакции: S.B.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
На мене најде да ми кажуваш што е холдинг? ;) Леле леле како сте се подигнале со стандардите вие, а јас таман ке речев умре флертувањето ама сега сфаќам зошто машките престанале да флертуваат :D
и мене ми смета тоа што машките побавно созреваат од женските :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena