ај без интимни прашања ке те моламИмам, а ти имаш ли Бугати ?

ај без интимни прашања ке те моламИмам, а ти имаш ли Бугати ?
Инаку бугати е кола, а ако немаш бугати ништо не праиме.ај без интимни прашања ке те молам![]()
мене најде да ми кажуваш што е бугати !?Инаку бугати е кола, а ако немаш бугати ништо не праиме.
Леле, како оцени и како ме етикетира дека не сум твој тип? Де молам ти се објасни ми со тоа колку не сум твој тип а ме знаеш преку сила 1 минута...мене најде да ми кажуваш што е бугати !?
и не се пријавив јас само од култура си прашав ако прочиташе цела тема ке сватеше дека не си мој тип![]()
Леле не мислев дека толку си сериозенЛеле, како оцени и како ме етикетира дека не сум твој тип? Де молам ти се објасни ми со тоа колку не сум твој тип а ме знаеш преку сила 1 минута...
На мене најде да ми кажуваш што е холдинг?Леле не мислев дека толку си сериозен
мене ми ветија од Белгија ке ми најдат некој што има холдинг ако незнаеш што е холдинг ти препорачувам да изгледаш некоја турска серија и јас чекам... ако не ми најдат таков ке се обратам кај тебе![]()
и мене ми смета тоа што машките побавно созреваат од женскитеНа мене најде да ми кажуваш што е холдинг?Леле леле како сте се подигнале со стандардите вие, а јас таман ке речев умре флертувањето ама сега сфаќам зошто машките престанале да флертуваат
![]()
И мене ми смета тоа што ти незнаеш ни 1% за машкитеи мене ми смета тоа што машките побавно созреваат од женските![]()
ајде бе сега ти мене ми лепиш етикети а ? и како заклучи за 1 минута што мислам јас ...И мене ми смета тоа што ти незнаеш ни 1% за машкитеа мислиш дека многу знаеш xD
Because you receive what you seem to give to everyone.ајде бе сега ти мене ми лепиш етикети а ? и како заклучи за 1 минута што мислам јас ...