дуд...ако постои љубов, ќе аплицираме во нлб тутунска на име љубовен кредит и заминување во странство со цел на назнака- да ја најдам сродната душа, на тие уплатниците плави пепе 10, а јас и жирант ќе ти се пишам...ама ти доживотен должник ќе ми бидеш, или ќе ми го дадеш твојот акаунд на сите форуми да си го фалам постоечкиов јузер (мајорот е ѕвер, кул, тренд, секси, подвижна еротика и слично) + ќе си стегам сам лајкови, се додека не најдам и јас некоја.TZAR!
А јас ќе почнам сериозно да мислам да најдам работа а со тоа и економски да се обезбедам да си купам карта у еден правец.
Шо да пишам коа си кажав у старт сите мои карактеристики. ))Пиши приват ајде. Уште 30 мин сум тука
Шо да пишам коа си кажав у старт сите мои карактеристики. ))
Сите ќе дојдат на ред, и јас чекав во банка ама дочекав.Девојки чекаат на ред за тебе Издиславе... Не може туку така некоја пред мене да дојде
Имам оставено во Режија. Ваљда ќе ме изберат на Бело глувче.Еми име презиме слика големина години ...
некажа дека омилен порнич ти е со Драги ШпагаШо да пишам коа си кажав у старт сите мои карактеристики. ))
Најди ми мене жена, јас нудам и анален.И орален ?
Не заебавај. Ај ако си озбилен ОК ако не доста со сеировИмам оставено во Режија. Ваљда ќе ме изберат на Бело глувче.