дуд...ако постои љубов, ќе аплицираме во нлб тутунска на име љубовен кредит и заминување во странство со цел на назнака- да ја најдам сродната душа, на тие уплатниците плави пепе 10, а јас и жирант ќе ти се пишам...ама ти доживотен должник ќе ми бидеш, или ќе ми го дадеш твојот акаунд на сите форуми да си го фалам постоечкиов јузер (мајорот е ѕвер, кул, тренд, секси, подвижна еротика и слично) + ќе си стегам сам лајкови, се додека не најдам и јас некоја.TZAR!
А јас ќе почнам сериозно да мислам да најдам работа а со тоа и економски да се обезбедам да си купам карта у еден правец.
Шо да пишам коа си кажав у старт сите мои карактеристики.Пиши приват ајде. Уште 30 мин сум тука
))Шо да пишам коа си кажав у старт сите мои карактеристики.))
Сите ќе дојдат на ред, и јас чекав во банка ама дочекав.Девојки чекаат на ред за тебе Издиславе... Не може туку така некоја пред мене да дојде![]()

Имам оставено во Режија. Ваљда ќе ме изберат на Бело глувче.Еми име презиме слика големина години ...

некажа дека омилен порнич ти е со Драги ШпагаШо да пишам коа си кажав у старт сите мои карактеристики.))

Најди ми мене жена, јас нудам и анален.И орален ?
Не заебавај. Ај ако си озбилен ОК ако не доста со сеировИмам оставено во Режија. Ваљда ќе ме изберат на Бело глувче.![]()