Од претерано љубоморни и посесивни.
Ако нешто ме вади од такт, тоа е кога некој нон стоп мора да знае каде сум, со кого сум. Си ја сакам слободата и кога некој ме гуши, бегам како луда. Па имаш муабети, ти само со мене ќе излегуваш, ако одеш со другарките машки ќе те гледаат
Па имаш забрани да се носи кратко, забрани да се носи деколте, забрани да се пие алкохол. Една другарка имаше ваков, секогаш кога ќе го видев добивав таква желба да го нокаутирам, ау. Секое влакно од кожата ми се ежеше кога ќе го видев.
Од женкари. Сум кажала, маж кој изневерува за мене не е маж. А и си се ценам себеси, да одам со некој кој знам дека воопшто не ме цени, оди со други и ме прави идиот, нема шанса. Не сум идиот. Си имам и таков карактер, ако машкото мисли дека е јак јебо оти соблекол повеќе женски тогаш си живее во илузија и единствени кои можат да му се диват се неговите исто толку ментално способни другарчиња.
Од заостанати што мислат дека жената треба да е невина, да готви и пере, да чисти и да биде домаќинка без никаква кариера. Немам коментар за овие последниве...