ко ќе прашам некој другар шо да облечам за матура ми вика незнам сине, ко ке прашам другарка бордо та бордо напнаја..дајте некои предлози луѓе да се одлучам стварно нз шо да носам..
Дечки, ќе ве замолам да се префрлите тука за тој муабет, сепак ова е соодветната тема. Да не ја трупаме СДК.Кисербој мој предлог ти е што и да одбереш гледај да те изразува тебе(да биде во твој стил), да ти биде пријатно и комотно тоа што го носиш и гледај да можеш да си го комбинираш и со други парчиња, да не биде дека само за матура ти е купено.
Не знам колку ти помогнав, ама не можеме ние баш на форумов да ти помогнеме, само предлози можеме да дадеме и пак да не ти се допаднат.
Мој совет, разгледај, рашетај по продавници, испробај, спореди и на крај одлучи се. Сепак тоа е само еден ден кој ќе го паметиш цел живот, а знам колку е важно како ќе се изгледа тој ден иако не е којзнае каков настан(за матурантите од огромно значење е настанот зошто и јас бев матурантка).
New wave gay style ? .. CoolМашката облека за матурската вечер може да биде доста tricky.
Значи треба да биде елегантно, но не премногу, сепак си матурант, не се спремаш за Оскари. Спортска облека - НЕ! Костум - исто така не.
Кошула, убави патики (Штосни, несекојдневни), сако и лептир машна е полн погодок.
Еве се потрудив да составам неколку комбинации (Плус достапни се, ги барав од Зара, Бершка, Страдивариус, Асос...)
Вака ми е преубаво.Имам милион идеи во главата јас, обожавам да облекувам машки. Затоа и сите другари ме молкнат со нив на шопинг.