Никогаш нема да си простам што...

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
се каам што сум толку наивнааа и глупава....што верувам во сите :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
И дозволив на една моја најдобра другарка да ми помогне во една работа што после за се нешто требаше да и се оддолжувам само за тоа и еднаш навистина не можев да му помогнам и ми се налути и не збориме веќе 3 години да ми беше вистинска другарка ќе ме сватеше но не била..

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
му дозволив на една моја најдобра другарка да ми помогне во една работа што после за се нешто требаше да му се оддолжувам само за тоа и еднаш навистина не можев да му помогнам и ми се налути и не збориме веќе 3 години да ми беше вистинска другарка ќе ме сватеше но не била..
Ако смеам да прашам, зошто за женски род употребуваш „му“? Ме збрка ептен. Прво прочитав „му“ и мислев дека станува збор за машко, а веднаш потоа „другарка“ и не знаев кое е грешно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Sugar

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Ако смеам да прашам, зошто за женски род употребуваш „му“? Ме збрка ептен. Прво прочитав „му“ и мислев дека станува збор за машко, а веднаш потоа „другарка“ и не знаев кое е грешно.
моја грешка се извинувам.. а се работи за женско :)

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
никогаш нема да си простам што дозволив да имам преголема доберба, љубов и разбирање за една моја ''верна другарка'' која на крајот ми забоде нож во грб толку многу ме повреди ме удре таму кај шо најпоќе ме болеше и тоа нема никогаш да и го простам ама сепак се се врака- се се плаќа ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kiril

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
Никогаш нема да си простам што знаејќи-заради глупа ситуација "изгубив" подарок од човек кој многу ме сакаше и почитуваше но веке не е меѓу живите. :banghead(punch)

• Ми се допаѓа
Реакции: Oleri and Bum-Bum

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Никогаш нема да си простам што во првиот момент на слабост, ја повредив личноста која најмногу ми значи. Бев глупава , најглупава. Но извлеков добра поука за понатаму во животот. Тажно што не учев од туѓите грешки, туку чекав да направам своја. :place

• Ми се допаѓа
Реакции: Rosana