Никогаш нема да си простам што...

Bibi@

Староседелец
Најфотограф
1 март 2012
399
743
1,103
Абе болното е што знаев како ќе заврши се` уште пред да започне, ама се препуштив на чувствата место на разумот и заврши болно за мене. Веќе никогаш нема да дозволам некој да ми се доближи.
Aко веќе сметаш дека си направил грешка,барем не прави уште една со тоа што ќе се затвориш за сите други.... Не заслужува секој ист третман....не се сите исти.:)

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Искрено не се каам за ништо.Се што сум направила е затоа што така сум сакала,дали било погрешно или не,и не се каам.Единствено за што се каам е факултетот :( и се надевам дека ќе се префрлам наскоро :*

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Aко веќе сметаш дека си направил грешка,барем не прави уште една со тоа што ќе се затвориш за сите други.... Не заслужува секој ист третман....не се сите исти.:)
Не, не. Јас целиот живот сум затворена личност. И да сум бил со некој близок, не е тоа којзнае колку близу до мене. Има многу мрачни делови од мојот живот кои е подобро никој никогаш да не ги дознае. И да, знам дека никој не вреди дотолку за да ми биде премногу близок. Така живеев дотогаш, така ќе живеам и понатаму:)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Bibi@

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Се каам поради една работа од 7одд и фактот поради тоа што не можам да се помирам со тоа.
Научив да ги простувам работите само доколку можат да се простат. Добро е што денес можам да свртам страна и да бидам среќна.

iskra

Староседелец
21 октомври 2011
204
301
1,063
Се каам поради задоцнети реакции :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Bibi@

Tea

Нов член
1 март 2012
9
4
3
40
не се каам за многу работи за кои други би се каеле, ако се каев немаше да бидам личноста која што сум денес, немаше да ги знам луѓето што ме опкружуваат.

Alexander

Староседелец
10 март 2012
25
5
1,003
37
Можеби работите поинаку сакаме да ги кажеме отколку тоа како ќе испаднат но тоа ако знаеме да го искорисиме уште подобро за нас ИНАКУ јас не се каам за ништо поради тоа што знам во тој момент така сум сметал дк е најпаметно :D

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Не се каам, зашто не ја сфаќам поентата на таквото функционирање.
Наместо да се каам и да си префрлам за нешто, доколку сметам дека ќе го класифицирам како грешка единствено се трудам да не ја повторам и ги извлекувам сите наравоученија максимално.

• Ми се допаѓа
Реакции: Климентина