Неверство

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
Најподлото, најпонижувачкото сторено дело помеѓу двајца кои се во врска е неверството. Не знам како лугето се осудуваат да ја изневерат својата сакана личност, зарем потоа не ги гриже совест, зарем не си го сметаат тоа за грев...Срамота.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Goce_Nik

Полноправен Член
26 јуни 2012
44
22
8
Skopje
Ne filozofirajte. Toa e del od zivotot ;)

Како да откриете дали дечко ви има сексуални односи со друга?
Ќе земите еден сад и ќе го наполните со вода до горе. Ќе го натерате да клекне врз садот. Ако тестисите му потонат во водата значи полни се, не се испразнил никаде, не бил со друга. Но ако тестисите пливаат над водата, значи празни се, ги испразнал имал сксуални односи со некоја.
:D
ako drkal |-(

• Ми се допаѓа
Реакции: Kiril

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
Ни сум изневерила некогаш, ни сум била изневерена, а доколку би била(во што не верувам) никогаш не би простила. Неверството најмногу го мразам !

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
за мене тоа е нормално..сепак во таков свет и во такво време живејме !! :)

vitocorleone

Староседелец
27 јуни 2012
75
39
1,018
35
Да изневериш значи нешто, ама да го споредиш со тоа колку те боли кога знаеш дека си изневерен од личност што ја сакаш, е богами убива, бавно е, ама сепак убива, јас најискрено изневерив многу пати, ама кога ме изневерија и тоа кога најмалку сакав сватив дека неверството е: со "задоволство" го повредуваш оној кој те сака!!! немојте, јас престанав а за вас има време да научите :)

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Брдо реферати... само за оној кој има храброст да си признае.
Мажите се кукавици во поглед на неверството, само кога совеста ќе им го допре дното тогаш признаваат.
Неверство, хм, да сум била изнерверена но никогаш неверна.
Не простувам и не сакам некој да ме моли да простам, не ми дава никаква гаранција дека повторно ќе го направи тоа. Не сакам да се шетам со рогови во град и да ме гледаат луѓето со други очи.
Колку и да е тешко тоа понекогаш мораш да ставиш точка. Не било судено.
Мада мислам дека изнерверуваат личности кои неможат да ја контролираат својата страст.

The High Commander

Староседелец
2 мај 2012
206
131
1,043
123
Не знам дали сум бил изневерен, иако сумњам нешто за бившата, но сум бил со девојки што изневерувале, односно сум бил швалерот. До душа тоа до пред неколку години дозволував да ми се случува, сега не би. Досега со две неверни женски сум имал секс, за малку ќе беа три.
Јас инаку, никогаш не сум изневерил девојка. И тоа е тужното... Глеаш колку се женските неверни, ваму ти си верен до даска... :)

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
Не сум била изневерена, не сум изневерила и не планирам да го направам тоа. Искрено, не простувам неверство, затоа што знам колку вредам (без преценување).
Многу мразам изневерување и таков вид шпански серии... Значи, ако почнуваш врска со некого тогаш треба да си верен, ако не сакаш врска кажи му дека не сакаш и крај. Нема потреба од понижувања и драма. Верувам дека ако кажеш дека не сакаш врска, секој повеќе ќе сфати и ќе прифати отколку да го изневериш и да се понижиш и себе и партнерот.

MountainMan

Активен Член
29 јануари 2013
96
151
33
K2 Pakistan
Ако забележам дека џенската ми шврља не би осетил грижа на совест да си идам со некоја друга, ама ако видам дека ств се труди за врската, никогаш па макар и најјаката пи*ка нека дојде ќе се воздржам и нема да го напраам тоа :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The High Commander

Трн во око

Нов член
30 јануари 2013
20
20
3
Ако забележам дека џенската ми шврља не би осетил грижа на совест да си идам со некоја друга, ама ако видам дека ств се труди за врската, никогаш па макар и најјаката пи*ка нека дојде ќе се воздржам и нема да го напраам тоа :)
Кога ќе ти дојди најјаката пи*ка, тогаш ќе правиме муабет дали си се воздржал :)