На кој мобилен оператор сте претплатник? | Црнобело Форум

На кој мобилен оператор сте претплатник?

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
88
Од кој се споја ONE и VIP срање е мрежата на ONE :mad:
Споени се во една компанија,но не им се споени системите и мрежите,уште функционираат како различни мрежи.
До крајот на 2016 год. ќе заврши спојувањето на системите од двата бренда,на ОНЕ и ВИП.:kafe
 

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,794
1,153
26
Битола
Споени се во една компанија,но не им се споени системите и мрежите,уште функционираат како различни мрежи.
До крајот на 2016 год. ќе заврши спојувањето на системите од двата бренда,на ОНЕ и ВИП.:kafe
Да брат ама од ко се споја мене телефоно ми се губи ни еден разговор неможам ко чоек да го напрам.