На кој мобилен оператор сте претплатник? | Црнобело Форум

На кој мобилен оператор сте претплатник?

citiesinflames

Староседелец
2 април 2015
9
6
1,003
25
едниот на вип другиоут на оне. али од оне сум презадоволна:cool:, за разлика од випот(facepalm)