На кои концерти би сакале да одите?

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Ред хот чили пеперс најголема желба ми е (inlove),Ријана,а од нашите на Ареа

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
Животна желба ми е ЕКВ, ама за жал сите од групата се починати.
После: Архангел, Мизар, Стинг, Deep Purple, Depeche Mode, Muse - само ако не го свират последниот албум, Ареа, Азра - не постои, Leonard Cohen, Jeff Buckley - починат, Pearl Jam, Dire Straits... Да престанам со набројување, штета што повеќето од овие веќе не постојат.
На нешто поново би отишла на: Paul Brown & Marc Antoine, Arctic monkeys, RHCP, David Garrett

Bleach

Истакнат Член
23 декември 2012
146
257
173
Heart-Shaped Coffin
rock-n-roll-is-freedom.tumblr.com
Ехее. Полесно ќе беше ако прашањево беше на кој концерт не би сакала. Ма јас би отишла на концерт и кај некој шо воопшто не го слушам од шо сум мерак за вакви ствари. :sram
Ганс енд Роузес (иако гласот на Ексл повеќе му личи на крекање сега и овие новиве членови ич не ги сакам) се дрецнав летото зошто не можев да појдам на тој факинг Exit фестивал во Србија, пу! Ај, ваљда ќе имам друга прилика..
Нирвана (немогуче, пошто нели, еве веќе 19 години има одкако Курт е мртов :place), Ред Хот Чили, Бон Џови (ебате тоа картите скапи |-() Слеш, Архангел (чичко Ристо, ај уште еден концертт :(), Ејси/Диси, Металика .... Ај да не тупам појќе, ги има еден куп.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini, goodgod and Caci

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Да ми постоеа Queen сеуште, ќе собирав пари и неколку години ако беше потребно. Или Скорпионс. Можеби Адел.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Saladin

devil4e

Староседелец
15 октомври 2012
51
31
618
Сакам да одам на концерт од Pink, а најголема желба ми е да одам на концерт од Bon JoVI го обожавам премногу (inlove)

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Сакам на Депеш Мод арно ама неможам (worried)