Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Како омилени би ги одрала Хари Потер (сите делови) а како книги со најдобар стил на пишување и со супер содржина, Папата Јована, Кодот на ДаВинчи, Ангели и демони, Девојката со бисерна обетка и Десеттата симфонија.
Имам прочитано навистина доста книги, од класика до обична белетристика и тешко ми е да издвојам некоја број еден ... Без сомнение некаде на врвот ако не и прва, ми е Под мермерно небо (приказна за изградбата на Таџ Махал) и Порака во шише( книга поради која плачев), потоа Сенка на ветрот од Зафон и веројатно книгите на Ден Браун се тука некаде
Од класиката Ана Каренина, Злосторство и казна ... итн
Е неможам да се одлучам помеѓу две Кој го здипли моето сиренце и Тунел ама сепак би ја одбрал Тунел од Петре М. Андреевски според мене најдобриот писател што сме го имале му ги имам сите книги прочитано и сите се да те остават без здив и со нова свежина и тематика ептен е оригинален за разлика од странецов кој ако му прочиташ една книга не ги читај ич другите.