Најдобра прочитана книга до сега - со кратка рецензија

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Пиреј-Петре М. Андреевски
Што и да кажам малку ќе биде за..Колку што е тажна и убава книгава толку не те остава на мира и те тера да ја прочиташ цела..

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Пиреј-Петре М. Андреевски
Што и да кажам малку ќе биде за..Колку што е тажна и убава книгава толку не те остава на мира и те тера да ја прочиташ цела..
Таа ми е најубавата книга до сега што сум ја прочитала. Фаворит,
1. Пиреј - така убаво е напишана што се соживуваш со настанот и како да си со сите тие личности заедно.
2. Мартин Идн

• Ми се допаѓа
Реакции: Primrose and Gemini

fantina

Истакнат Член
29 април 2012
112
163
343
Морам да си го проширам списочето.
Додавам уште две книги:
6. „Заточеник на небото“- Зафон и
7. „Двојничка“- Тес Геритсен

• Ми се допаѓа
Реакции: Dumbledore and Primrose

Smile

Истакнат Член
6 февруари 2013
84
190
143
АХ тој Паоло Коељо и неговата еротска приказна... Ве зашемати сите.
Баш така ххх.
А, може тука да ја додадам и Рингишпил од Јелена Бачиќ мислам дека беше...не е еротска приказната,но е феноменална,прва книга што стварно ме довела до солзи.
:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio and Arkantos

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Баш така ххх.
А, може тука да ја додадам и Рингишпил од Јелена Бачиќ мислам дека беше...не е еротска приказната,но е феноменална,прва книга што стварно ме довела до солзи.
:)
Во тој случај љубезно би ти препорачал ако успееш да дојдеш до Бадем од Неџма. Нема да зажалиш што си ја зела :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Брида and Smile

Smile

Истакнат Член
6 февруари 2013
84
190
143
Во тој случај љубезно би ти препорачал ако успееш да дојдеш до Бадем од Неџма. Нема да зажалиш што си ја зела :)
Ти благодарам многу,ветувам дека ке се потрудам да ја најдам убаво звучи.
Да не излегувам многу од темава и јас да ти препорачам една книга за олабавување онака да си легнеш и да се унесеш исто така со добри еротски моменти ти е "Нешто слично на љубов"-Џули Џејмс :D Уживај..рекле кој сака книги никогаш не заспива сам :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Arkantos