Епа тогаш не е добра опциаја....Ај што е скапо во Магнус, а и како што знам ограничен си колку пати неделно можеш да отидеш, а и они ти дават термин, барем така ми кажувале девојки кои одеа порано...
Епа не е, повеќето таму што одат, одат колку за да се каже дека „подлабок„ им е џебот, а и не толку ги интересира вежбањето.Епа тогаш не е добра опциаја....![]()
И јас би сакала да препорачаат некоја добра опција....Епа не е, повеќето таму што одат, одат колку за да се каже дека „подлабок„ им е џебот, а и не толку ги интересира вежбањето.
Инаку баш ме интересира некој друг да сподели исксутво и да препорача некоја теретана каде има инструктори.
Само што слабо ги има вежбачи на форумов од главниот град :/ Али ајде може ќе препорача некој нешто, и сподели некое искуство со насИ јас би сакала да препорачаат некоја добра опција....![]()
Во Скопје да прашаш каде има најдобар хамбургер или пича СИТЕ ке ти кажат...ама за теретани ....тешкоСамо што слабо ги има вежбачи на форумов од главниот град :/ Али ајде може ќе препорача некој нешто, и сподели некое искуство со нас![]()