Епа тогаш не е добра опциаја....Ај што е скапо во Магнус, а и како што знам ограничен си колку пати неделно можеш да отидеш, а и они ти дават термин, барем така ми кажувале девојки кои одеа порано...
Епа не е, повеќето таму што одат, одат колку за да се каже дека „подлабок„ им е џебот, а и не толку ги интересира вежбањето.Епа тогаш не е добра опциаја....
И јас би сакала да препорачаат некоја добра опција....Епа не е, повеќето таму што одат, одат колку за да се каже дека „подлабок„ им е џебот, а и не толку ги интересира вежбањето.
Инаку баш ме интересира некој друг да сподели исксутво и да препорача некоја теретана каде има инструктори.
Само што слабо ги има вежбачи на форумов од главниот град :/ Али ајде може ќе препорача некој нешто, и сподели некое искуство со насИ јас би сакала да препорачаат некоја добра опција....
Во Скопје да прашаш каде има најдобар хамбургер или пича СИТЕ ке ти кажат...ама за теретани ....тешкоСамо што слабо ги има вежбачи на форумов од главниот град :/ Али ајде може ќе препорача некој нешто, и сподели некое искуство со нас