НЕ!
Еднаш ако земеш (без разлика дали за позитивно или негативно) после готово, цел живот ти е уништен. За било која дрога го зборувам ова.
И никогаш не би земала!
Абе бегај таму каква дрога какви глупостиДа набројам фаци од Македонија познати кои земаат марихуана во најмала рака, ќе се чудиш како се успешни и животот им цвета.
Никаков репер не е тоа ако земаш марихуана еднаш ќе ти се уништи животот.Напротив, многу бизнисмени и директори на фирми земаат кокаин за поголема концентрација и поголема издржливост
Абе бегај таму каква дрога какви глупости
А мора ли нешто да пробаш за да знаеш дали е лошо или не?Ништо јас чисто онака ми бодеше мислењето твое а и мислењето на уште еден член погоре дека не пробал и нека не се легализира и против тоа е
Како можам да бидам против нешто и од кај можам да знам дали е добро или лошо ако воопшто не сум пробал?
А мора ли нешто да пробаш за да знаеш дали е лошо или не?
Дрогата ти го унишува мозокот, без разлика дали е марихуана или некоја друга.
Некогаш е доволно само да прочиташ нешто за да знаеш и да сфатиш дека е лошо. Ако е добра за концентрација и издржливост не значи дека не ти уништува дел од телото, сепак дрога е.
НеА еве да речеме дека во животот милка не си пробала.И сите ти зборат леле вчера јадев милка, многу е убава ајде пробај и ти.И идеш во Тинекс да купиш милка ама на нејзе пишува дека може да ти се покачи шекер и да биде опасно до живот.Ќе ја земеш или не?
Ииии зошто баш моето?