НЕ!
Еднаш ако земеш (без разлика дали за позитивно или негативно) после готово, цел живот ти е уништен. За било која дрога го зборувам ова.
И никогаш не би земала!
Абе бегај таму каква дрога какви глупостиДа набројам фаци од Македонија познати кои земаат марихуана во најмала рака, ќе се чудиш како се успешни и животот им цвета.
Никаков репер не е тоа ако земаш марихуана еднаш ќе ти се уништи животот.Напротив, многу бизнисмени и директори на фирми земаат кокаин за поголема концентрација и поголема издржливост![]()
Абе бегај таму каква дрога какви глупости![]()
А мора ли нешто да пробаш за да знаеш дали е лошо или не?Ништо јас чисто онака ми бодеше мислењето твое а и мислењето на уште еден член погоре дека не пробал и нека не се легализира и против тоа е
Како можам да бидам против нешто и од кај можам да знам дали е добро или лошо ако воопшто не сум пробал?![]()
А мора ли нешто да пробаш за да знаеш дали е лошо или не?
Дрогата ти го унишува мозокот, без разлика дали е марихуана или некоја друга.
Некогаш е доволно само да прочиташ нешто за да знаеш и да сфатиш дека е лошо. Ако е добра за концентрација и издржливост не значи дека не ти уништува дел од телото, сепак дрога е.![]()
НеА еве да речеме дека во животот милка не си пробала.И сите ти зборат леле вчера јадев милка, многу е убава ајде пробај и ти.И идеш во Тинекс да купиш милка ама на нејзе пишува дека може да ти се покачи шекер и да биде опасно до живот.Ќе ја земеш или не?![]()
Ииии зошто баш моето?