Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Не можат да се доизбројат тие што ги немам видено, и фамилија и стари пријатели... Ама ако не ми биле присутни до сега, значи може и без нив. Освен тие што лично мене ми недостигаат и што имало причина да не ги видам зошто живееле во друг град (ама тие на прсти се бројат)
татко ми го немам видено 17 години...ама и немам некоја желба, а си немам видено одамна еден другар а ептен сакам да го видам контактиравме редовно преку фб ама не знам шо му текна па си го деактивирал профилот
Имам постар братучед што го немам видено може една година(или помалце сепка тука негкаде е) имаше се штое потребно жена дете убава куќа убав автомобил човек на...да речиме повисока позиција...за на крај од "филм" да се фати со една 15 години помала од него :S жена му го остави детето му го зеде...тој замина странство и ете....немам никаков контакт а баш сакам да знам како е дали е добар...али тоа е