Луѓе што ги немате видено со години

Mameha

Староседелец
9 јуни 2013
364
814
1,103
Вселената
Братучедами ја немам можи видено 2години бидејќи е Америја и нормално многу ми недостасува..... не е исто да се видиш во живо и преку скајп да се слушнеш ....
 

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,477
5,078
1,153
Wind Of Change
Имам роднини со кои се немаме видено многу време но имам неколку роднини што воопшто ги немам запознаено.
 

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,107
1,133
еден соученик кој што го памтам од прво одд, бидејќи само тогаш учеше со нас, се пресели Скопје и од тогаш ни траг ни глас.Слушнав дека повеќе не е во земјава.
 

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,440
2,539
1,133
цимерката од валандово..Емилија.
Ми недостига,се немаме видено 4 год и повеќе можеби..