Again here and here... Колку прекрасен викенд.. поубав од оној во Неготино .. ама тогаш ја направив најголемата грешка, а овој пат ја објаснив таа грешка и сфатив дека можам со него да бидам само другарка, пријателка, па дури и толку блиска да ми ги открие своите тајни,.. чудно ама денес ретко кој е искрен, а јас најмногу ја ценам искреноста.. фала ти мој најмил во животов .. ме научи многу (како постар).. ме потсетуваш на Гемини, ама океј е .. не смета, и фала му на другото другарче плаво пијано и зелено што вчера направи така како што направи да се разјаснат некои работи и да дојде вистината на виделина.. чудно сите го опишуваа како идиот, недозреан кој се пушта на која ќе стигне, повредува на за*банција.. ама не било така.. хмммммм тој е сосем спротивното од тоа .. барем за мене..
беше петок 12ти, за момент го почувствував како петок 13ти, а за момент како нова година .. или пак што знам некој прекрасен ден како роденден.......
Ви благодарам дечки на се`, посебно тебе плаво мало пијано и зелено .. ми ја направи вечерта прекрасна.. гушкање до безсвест, вртење, кревање, бацки еден куп, мое најдраго пријателче .. а и оној кој ми рече дека не треба никогаш да се заљубам во него: само немој да најдеш некој црн (и впери со прстот во себе) .. укажувајќи ми дека не е тој за мене ... дека не ме заслужува .. бурен викенд, бурен петок... од кој сеуште неможам да се опоравам, помина и саботата, прекрши недела.. не сум скроз трезна.. има некој промил алкохол во мене, а пишувам да речеме добро .. не можам да се изнаприкажам цели фермани се овие ..хмммммммм ги чекам сликите со душа да ми ги пратите .. спомените не се забораваат .. 2013 е моја година, кај мене се падна паричката да не заборавиме, се` ќе биде како што сакам јас ..
и уште нешто мало плаво пијано и зелено - нема да ја заборавам караницата за бришењето од фб иако е глупост, хахахаха ејјј цела АПОРЕА ја сртивме кон нас .. а денес одам исто и ко да не сум јас таму, не е истата Змајче, затоа што немаше со кој да се дебили игра скока пее гушка бакнува и се весели ... хахаха морав да сменам локација... да не ме гледаат газдите и келнерите така нападно, бидејќи ме памтат вчера каква бев, иако мене не ме интересира, мене ми е важно јас како си поминав, а не другите што мислат за мене, бидејќи јас сум јас таква каква што сум, со одредени недостатоци, неколку доблести, ама не се преправам нешто што не сум.. тоа ми го докажавте вчера .. колку само ме почитувате .. ве обожавам двајцата .. и да не ја заборавам братучедка ми.. како што таа нема да ве заборави вас