Лига на Шампиони и Лига Европа 2015/16 & 2016/17

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Шансите на Арсенал се сведуваат на тоа да освојат 6 бода, Олимпијакос да изгуби на двете средби и Арсенал да тепа во Грција со повеќе од 1 гол разлика.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Арсенал (босите) , за жал не успеаа да израмнат за само 3 гола баш ми е жал ! :rofl

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Одвај истрпив 25 минути со коментаторите од мтв. Среќа има стримови со англиски коментатори.

Не ми се бараше стрим кога веќе ја има на телевизија, го намалив тонот и се вклопи со играта на Арсенал, не знам дали Кембел беше повреден или нешто ама онакава инертност и незалагање е страшно. Казорла губи топка и си лежи на терен како теле, Дебиши ќе се залета напред и се враќа пешки, полека, поспоро од Метрезакер, Вампирот ужас, Мертезакер необично спор дури и за негови стандарди, како може бе Милер да им шутира топка која веќе е на нивна нога, сериозно (facepalm) Санчез сам се дрибла, Гибс го стави како напаѓач :eek:(!?)
Единствено покрај Чех (кој можеше и да им свика по троа, не да се церека после секоја одбрана:zelen) Озил и Жиру покажуваа некакви знаци на живот, голот на Жиру беше феноменален ама се заборава ради резултатот. Плус имаше чудна ситуација тоа со голот на Озил, рацете му беа прилепени уз тело, веројатно беше гол.
Ако излезе вс. статор и олимпос со состав налик на оној со Шефилд дефинитивно ја жртвуваат ЛШ за ПЛ оваа сезона.

Уште на светското се виде дека го имаат нешто кое те тера да менуваш секој ден нов тв, бидејќи го кршиш.

Туку што е финтава со Зенит, само тие имаат 4 од 4, тоа групата за никаде им е :rofl кој од кој се помрднати. Земале прееска Лион дома губат 0:2, тие Зенит во Руско првенство губат од кого стигнат, а тука тепаат секого.

Вчера па Јунајтед ама се спасија. Мораме да го зафркаваме малку ѓаволот наш, не може така, ако победиле. :zelen
Така ако продолжат и во ПЛ да играат супер ќе е за Ливерпул, ќе си ги победиме и нив. Цела утакмица никој ништо не прави, дури едно време можеа и да губат да не одбранеше голманот. :zelen

Вчера тој Милер му се извинува на Мертезакер за голот пошто беше дифлекшн од него (како во тенисот шо прават кога од мрежа се одбива) и овие ботовите коментаторски рекоа ете Мертезакер му честита за голот на Милер (facepalm):rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас викам на Кембел уште пижами му фалеа и да си прилегне. Каков повреден, веројатно се имаат договорено со Баерн да си пуштат по една победа па со тие ботовите Динамо и Олимпијакос кој тепа да тера натаму.
Разбирам и Венгер да им има кажано да не даваат максимум оти за некој ден ги чека дуел со Спарси.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јувентус ко да го имаат Мурињо на клупа. Дадоа еден гол и стандард бункерашки фудбал. Јаја и Кун не се свесни што промашуваат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ди Марија во Псж како добро игра, можеше да биде ептен јако засилување за Јунајтед, ама тие земале го укопале на клупа и го упропастија. Ене ги сега со Псв се мачат, ни 2 гола не паднале, тие па Псв како фатени во нозете. Уствари да не е Де Геа досега ќе водеа 0:2.

Шахтјор - Реал 2:4. Подобро оваа да ја даваа, а не земале Јувентус ми го даваат со оние вештачкине.
Среќа на Арена ја даваат Гладбах па си гледам убав фудбал. 4:1 моментално, а не како овие Јунајтед 90 минути 0:0 ебате тимот никаков. :)

Што е ова бе 0:0 како некои деца да играа, до задутре да играа пак немаше гол да даде никој. Кои се овие тимови бе, бог да чува цц.

Последна промена од модератор:

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Реал примиле 3 гола за 10 минути од Шахтјор. Јувентус саат време играа катанаџо. Поглупа утакмица амин. Стерлинг, Јаја, Кун... не се свесни што изнапромашија.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не бе што ти е, да ми дадеа да бирам подобро Јувентус ќе гледав отколку Јунајтед. Мрдната работа. Тие па Реал се заебаваа со Шахтјор, примија од Барса 4 гола дома и сега да ја исфрлат нервозата некаде. :)
А вчера па Рома многу јако играше. :rofl Земале во Серија А глумат нешто јак тим, а ваму примија 5 гола. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не бе што ти е, да ми дадеа да бирам подобро Јувентус ќе гледав отколку Јунајтед. Мрдната работа. Тие па Реал се заебаваа со Шахтјор, примија од Барса 4 гола дома и сега да ја исфрлат нервозата некаде. :)
А вчера па Рома многу јако играше. :rofl Земале во Серија А глумат нешто јак тим, а ваму примија 5 гола. :)
6-1 заврши Рома вчера (facepalm) Жал ми е за Шчезни само.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr