Лига на Шампиони и Лига Европа 2015/16 & 2016/17

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Баш така, падна гол за Ајакс во 88.мин. со што Селтик изгуби шанси и овој зеде и си замина од терен (facepalm):rofl(cake):ladno
Како на улица кога игравме порано, ако губи некој ќе земе ќе си отиде дома. Така и овој, отишол дома да крши. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Како на улица кога игравме порано, ако губи некој ќе земе ќе си отиде дома. Така и овој, отишол дома да крши. :rofl

Па нешто удираше со рака по ѕидот во ходникот кога излегуваше, изгледа крајно се изнервирал :D подобро и тоа него да направеше некој идиотски старт за кршење нога (демек алиби :zelen)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Може се накурчил од соиграчите и изгубил желба да доигра. Не се санкционира ова од УЕФА ама би требало да има санкции од тимот. Правилникот на УЕФА вели дека играч може дури и да одбие измена и да не излезе од терен и исто така. Единствено што мора одобрување од судијата е влегување на терен.

• Ми се допаѓа

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Може се накурчил од соиграчите и изгубил желба да доигра. Не се санкционира ова од УЕФА ама би требало да има санкции од тимот. Правилникот на УЕФА вели дека играч може дури и да одбие измена и да не излезе од терен и исто така. Единствено што мора одобрување од судијата е влегување на терен.

Веројатно, ама требаше да му ја крши кичмата на Грифитс пошто тој беше злотвор во случајов, све промаши и заеба, останатите беа на ниво (мешавина од средношколци и дрва :zelen). Саного не го бидува ниту во Ајакс:kafe

Ливерпул гледам се пласирал понатаму, изгледа Клоп има намера да оди до крај во ЛЕ, нема да тактизира со втори постави...

@malo отвори една посебна тема за фудбалските фанови како што е ред, а не вака рандом хејтерски пост :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Веројатно, ама требаше да му ја крши кичмата на Грифитс пошто тој беше злотвор во случајов, све промаши и заеба, останатите беа на ниво (мешавина од средношколци и дрва :zelen). Саного не го бидува ниту во Ајакс:kafe

Ливерпул гледам се пласирал понатаму, изгледа Клоп има намера да оди до крај во ЛЕ, нема да тактизира со втори постави...

@malo отвори една посебна тема за фудбалските фанови како што е ред, а не вака рандом хејтерски пост :)
Да да, си кажа Клоп дека во ЛЕ ќе се оди до крај годинава. Во ПЛ нема што да се бара освен место за Европа следна сезона, така најубаво нека се оди со сите сили во ЛЕ па што биде. Стариџ иначе пак повреден нешто, јас мислам дека него најубаво е да го продадат, колку и да не сакам да си оди ама штом се повредува и повеќе е на клупа отколку во игра ништо од него. :)

• Ми се допаѓа