Лига на Шампиони и Лига Европа 2015/16 & 2016/17

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
6-1 заврши Рома вчера (facepalm) Жал ми е за Шчезни само.
Не сум ни проверил, на 5:0 исклучив немаше потреба да се гледа. Ги растуриле, Рома јакиот тим. :)
Убаво викаше коментаторот, кога им се игра на Барса нема кој да ги победи. Кои се па тие Рома, тие можат на оние во Италија да им се прават јаки. Како играа како некои што прв пат фатиле топка во живот.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Коло Туре соло акција, како на скијање да е. :rofl
Што е ова бе, никогаш не сум видел вака да игра Ливерпул, навикнат сум да се бранат. :)

Абе Мињоле што правиш бе мрднат еден, скапаницо глупава, земал ми задржува време во 20та минута. Мрш таму глупак еден скапан никаков мрзлив.

Каков пенал бе, што ми глуми овој судијава. :rofl
Чиста глума од црнчето.

Последна промена од модератор:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Тоа се бара бе, а не да ми глумат. Тоа бе, браво.
Иначе знам дека е глупо што пишувам едно под друго, ама тоа дека возбуден сум многу и затоа. Ќе се потрудам да го менувам едно мислење. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еве вака се игра фудбал, се надевам играчите на Јунајтед и Псв го гледаа натпреваров. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Свашта бе, Чарли Малгру се накурчи и си излезе од игра во 88.минута, хаос пичке лудило :rofl не знам дали е предвидена казна ако некој сам си оди од терен (освен задолжителна посета на психолог ваљда), Грифитс дрвесино една, еден куп шанси и на крај Ајакс си доаѓа до контра и дава гол после најдебилниот корнер во поновата историја. Децата собрани од средно чколо најдобри, Тирни искина, МекГрегор одличен, фалеа 87765 повредени и казнети.
Доста беше за норвежанецот, не го бидува, време е за Мојс :kafe
Саного спектакуларно промаши 100% шанса во 90+, сепак е погрешниот Јаја :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Свашта бе, Чарли Малгру се накурчи и си излезе од игра во 88.минута, хаос пичке лудило :rofl не знам дали е предвидена казна ако некој сам си оди од терен (освен задолжителна посета на психолог ваљда), Грифитс дрвесино една, еден куп шанси и на крај Ајакс си доаѓа до контра и дава гол после најдебилниот корнер во поновата историја. Децата собрани од средно чколо најдобри, Тирни искина, МекГрегор одличен, фалеа 87765 повредени и казнети.
Доста беше за норвежанецот, не го бидува, време е за Мојс :kafe
Саного спектакуларно промаши 100% шанса во 90+, сепак е погрешниот Јаја :zelen
Сам си излегол? Онака нервозен и земал си отишол? :eek