Лига на Шампиони и Лига Европа 2015/16 & 2016/17

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
16-17 години ги гледам Арсенал и ваква килава утакмица не сум гледал сѐ уште. Рак на очи се добива од гледање две вакви полувремиња.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ццц Леверкузен и Рома пак се мрднаа како претходната. 2 гола за 5 минути дава Леверкузен.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еве го и овој роботов, не е интересно веќе ова. Мислам дека ако Баерн решат да играат до крај јако, не им бегаат 6 голови на Арсенал. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Многу несериозно ја изиграа, некои се движеа по теренот како зомби :unsure
Коментаторите лика и прилика на хунзистанскиот вирус, некомпетентни, казна за уши и машини за лупетање.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Многу несериозно ја изиграа, некои се движеа по теренот како зомби :unsure
Коментаторите лика и прилика на хунзистанскиот вирус, некомпетентни, казна за уши и машини за лупетање.
Одвај истрпив 25 минути со коментаторите од мтв. Среќа има стримови со англиски коментатори.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Мтв се најретардирани кога станува збор за спорт, сите се за никаде ама мтв се први. Толкаво не знаење и не можење да се запомни ниту еден број на играч не сум видел, значи не зборуваме за име, број не можат да запомнат. И тие нивни смешки ептен се за да се смееш, тие си мислат смешни се, а уствари ти доаѓа да го скршиш телевизорот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Абе не само тоа, изразите им се од прва светска и делуваат ко да знаат само три играчи и цела утакмица дрндаат за тие тројца колку биле јаки, маестрални, продорни и да не ги набројувам сега изразите. Ушната школка ми се затвори сама слушајќи ги.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Уште на светското се виде дека го имаат нешто кое те тера да менуваш секој ден нов тв, бидејќи го кршиш.

Туку што е финтава со Зенит, само тие имаат 4 од 4, тоа групата за никаде им е :rofl кој од кој се помрднати. Земале прееска Лион дома губат 0:2, тие Зенит во Руско првенство губат од кого стигнат, а тука тепаат секого.

Вчера па Јунајтед ама се спасија. Мораме да го зафркаваме малку ѓаволот наш, не може така, ако победиле. :zelen
Така ако продолжат и во ПЛ да играат супер ќе е за Ливерпул, ќе си ги победиме и нив. Цела утакмица никој ништо не прави, дури едно време можеа и да губат да не одбранеше голманот. :zelen