Лига на Шампиони и Лига Европа 2015/16 & 2016/17

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Колку само знаев, гледам на лајвскор арсенал изгубиле од олимпакос :D Не играм кладилница ама коа би играл ова беше јасно за двојка. Како шо е јасно дека вс. Баерн ќе изиграат подобро него со овие небитниве.

Outrider, 29 Септември 2015

Клеопатра, балканска пророчица :zelen Не играм по кладилници а понекогаш би требало :^)
Жиру цар, повторно експрес гол по влегување, мораа тројца да го чуваат со влечење и мавање и пак им се градеше (party) со што остануваше цел хектар слободен простор на половина на бајерн.
Белерин :franticкој продор за 2-0, среќа за гол-технологијата по англискиве стадиони :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
А Леверкузен - Рома гледаше некој? Сега кога го видов резултатот и хајлајтс ми е криво што не ја гледав таа утакмица.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А Леверкузен - Рома гледаше некој? Сега кога го видов резултатот и хајлајтс ми е криво што не ја гледав таа утакмица.
Едно време пуштив стрим за да го видам Шчезни и беше 2-4. Сега гледам 4-4 :frantic

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Едно време пуштив стрим за да го видам Шчезни и беше 2-4. Сега гледам 4-4 :frantic
За 2 минути израмниле Леверкузен, којзнае дали ќе има или ако има којззнае кога ќе е репризата. Јас очекував подобар фудбал кај Арсенал и Баерн ама се зезнав. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
За 2 минути израмниле Леверкузен, којзнае дали ќе има или ако има којззнае кога ќе е репризата. Јас очекував подобар фудбал кај Арсенал и Баерн ама се зезнав. :)

Бајерн се најде на непозната територија, посебно од кога го примија голот се изгубија, не се навикнати да бркаат резултат, во бундес лига си играат рекреативно :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
После онолку пари потрошени и уште планираат да се трошат бидејќи не е КОМПЛЕТЕН тимот, очекувам супериорни да сме и во ЛШ.
Таман кога ќе е комплетен тимот ќе можете да ја тепате Цска. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ех да си победеше Работнички тогаш против Казан, сега ќе си дојдеше Клоп во Скопје и ќе си се сликав како човек. Секогаш македонски тим во Европа се плашел да игра како што треба, се губат одма како почетници.
Шо бе чекаш да киксниме и да ме задевниш, ако имаш мадиња одма тогаш цитирај ме. :p
Па одма немавте утакмица, затоа почекав. :)
Сега на пример ако те зафркавам за следната утакмица, можеби ќе ја победите и ќе е полошо за мене. Вака ќе си почекам па ако кикснете тогаш ќе си почнам, ти на пример не можеш мене да ме зезаш бидејќи Ливерпул нема да изгуби утакмица. :)