Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Има некој инфо зошто не игра Марез во Лестер? Не е повреден, не му е ништо... скроз нелогично ми е зошто две утакмици по ред би го седнал на клупа најдобриот играч.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Болно е колку Арсенал не знаат да играат против тимови кои играат дефанзивно и со долги топки.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Досадна беше утакмицата на Ливерпул, ама па јас мислам дека малку подобро играа од претходните утакмици. Морено не сакам да го гледам, ептен ме нервира, Лалана исто, глуми дека е најјак на свет и дрибла се прави мангуп. Јас да се прашувам прво нив одма би ги шутнал. Среќа не ја ставив чиста двојка па се спасив, ме фати еуфорија и си мислев ќе победи Ливерпул, среќа ми дојде памет на време. :zelen
Не треба одма да се очекуваат резултати, затоа и се предомислив. Оваа сезона нема ништо да биде, мислам дека ни во борба за 4то место нема да е Ливерпул. Ама од следната. ]:)

Сити растурија буквално, Челзи гледам победиле ама џабе, јас нерешено ја ставив :rofl. Арсенал ја скокнав, а сега гледам и зошто сум бил во право.

Јунајтед како за инает победија :zelen дека ги ставив да изгубат. Како им влегоа уште од почеток, исто како Арсенал што им влезе на нив претходното коло. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ливерпул не ги гледав многу ама делуваа многу постегнато од претходно. Барем беа компактни.
Сити шта речи, Стерлинг хет трик, Бони два гола :rofl

Венгер уште не го разбирам. Прави различна тактика и тепа па после пак се враќа на старата тактика која проверено не ја бива против дефанзивци. (facepalm) Па и оној тенкистот го става наместо Габриел.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еве го Санчез ги изваде. Што ме нервира мене. :zelen
Стерлинг растурил стварно, штета што не остана во Ливерпул. :(

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
И пак се само Кокелан и Кошчелни оние кои се издвојуваат физички. Алексис и Санти којзнае колку топки изгубија оти не можат да се заградат убаво, Озил и Рамзи ги вадат од рамнотежа со ветерот од трчањето.

Жиру влегува и одма користи шанса :frantic Волкот претходно се издави во офсајди.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Туку сеа кој славен ќе умира? Оној кошаркарот денес ги отворил очите, може и ќе го стрефи некој мозочен удар после :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Да ги тепавме ганериве лабаво ќе речев освојуваме со бате Ване, ама вака... ќе ни наклат Сити неколку гола и че ни избега 5-6 поени.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Е сега е страшно штом Ремзи даде гол, или можеби престанало проклетството па можат да здивнат сите познати. :zelen
Не ја гледав утакмицата ама претпоставувам тешка била за гледање иако имало голови. Не знам што си мисли Венгер, ама треба да менуува нешто. Среќа ги победија Јунајтед иначе сега ќе заостануваа повеќе.
Уствари тука ништо не се знае, Јунајтед или Сити не се непобедливи, можат да изгубат 2-3 утакмици по рред и ете ти.

Вестхем мене ме изненади и Лестер исто. Добро играат сезонава, уште фали да им скинат бодови на фаворитите и да ги гледаме во борба за титула. :zelen
Знам дека е невозможно е тоа.
Да ги тепавме ганериве лабаво ќе речев освојуваме со бате Ване, ама вака... ќе ни наклат Сити неколку гола и че ни избега 5-6 поени.
Уште имате шанса. На ваков почеток не се ни надевавте, признај. Нели? :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
После онолку пари потрошени и уште планираат да се трошат бидејќи не е КОМПЛЕТЕН тимот, очекувам супериорни да сме и во ЛШ.