Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
I don't get it at all, who the fuck is Pearson?

Типот шо беше менаџер на Лестер, ги донесе од Л1 во ПЛ и од дното ги извлече, фураше јака игра на гол повеќе.....и го отпуштија :(
Здравје, следни се Вила и Њукасл за отпуштање на менаџер, ликови како Пирсон фалат во ПЛ.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and Struggler

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
  • Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ќе си го донеси стручниот штаб, овие шо беа со роџерс ќе летаат сите (party)
Долу лево на страницата има линк зо тиаго апсас, ликот научил еден единствен збор англиски додека бил во ливерпул :D
Каков неписмењак, само еден збор научил. :rofl
Нека се губи што подалеку од Англија.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Евертон би требало да не загубат, Јунајтед ми изгледаат разнишано. Сотон со Лестер... што знам, би требало Лестер да тепа. Годинава јужњациве не играат баш како што треба, само Тадиќ ко да се труди од цел тим. Лестер обично играат динамичен офанзивен фудбал, би требало да победат.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
И јас мислам дека Евертон ќе победи, околу 80% сум сигурен, ама за Саутемптон не знам. Не ги знам баш тие тимови.
Ливерпул мислам дека ќе победи, Челзи и Сити исто така би требало да победат, е за Арсенал не знам, не ги знам овие Ватфорд како играат ама би сакал да е интересна утакмица.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мурињо е суспендиран за утакмицава мислам, плус Куртоа и Ивановиќ повредени (а и Матиќ имаше некоја ситна повреда, гледам не пишува дека е повреден). Вила знаат да бидат зафркнат тим, ама против бункерашиве не верувам да тепаат. Највеќе нерешено.
Сити имаат исто повредени: Коларов, Силва, Агуеро, Клиши ама не би требало да им биде тешко.

• Ми се допаѓа

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Мурињо е суспендиран за утакмицава мислам, плус Куртоа и Ивановиќ повредени (а и Матиќ имаше некоја ситна повреда, гледам не пишува дека е повреден). Вила знаат да бидат зафркнат тим, ама против бункерашиве не верувам да тепаат. Највеќе нерешено.
Сити имаат исто повредени: Коларов, Силва, Агуеро, Клиши ама не би требало да им биде тешко.

Арсеналовци растурија за репрезентации, Санчез на две утакмици искинал, Жиру два гола, Ремзи :zelen, Чемберлен даде гол, Волкот, Озил бил најдобар во сомнителните изданија на немачка, Чех ја зацрнил холандија :roflби требало Вотфорд да го паљат со бенѕин.
Него шо спомена на онаа другата тема, кој е поплатен од Руни, да не е Фалкао? (имаше такви гласини):eek:

И јас мислам дека Евертон ќе победи, околу 80% сум сигурен, ама за Саутемптон не знам. Не ги знам баш тие тимови.
Ливерпул мислам дека ќе победи, Челзи и Сити исто така би требало да победат, е за Арсенал не знам, не ги знам овие Ватфорд како играат ама би сакал да е интересна утакмица.

Евертон им е кошмар на Јунајтед уште од времето на Мојс, лани им натоварија три гола, албиното Нејсмит ќе им крши кичма :zelen

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не мислев за Англија, општо мислев дека не е најплатен. Инаку во Англија не зема никој 300К. Волкот во Арсенал е најскапо платен со 140К, за споредба :zelen