Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Нема некои детали уште, ваљда деновиве ќе кажат нешто ама како и да е ова им е добар чекор (конечно:)) претпоставувам и дека во зимски преоден рок ќе донесе некој од борусија, време беше ливерпул да почне да се враќа на старите патеки.
Не верувам да донесе некој од Дортмунд, читав можно било некои од неговите асистенти во Дортмунд да дојдат ама што знам ќе видиме. Добро е тоа што се концентрира на одбраната, не толку многу бидејќи сака напаѓачки фудбал ама сигурно повеќе од Роџерс. Ако успее да ги среди Ловрен и Шкртел кои сезонава не знаат каде се наоѓаат и само грешат, супер ќе биде. Битно е да се задржат клучните играчи и да му се дозволи да бира сам играчи, ех да ги имаше парите на Роџерс сега веќе не една, две титули ќе имаше Ливерпул.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Не верувам да донесе некој од Дортмунд, читав можно било некои од неговите асистенти во Дортмунд да дојдат ама што знам ќе видиме. Добро е тоа што се концентрира на одбраната, не толку многу бидејќи сака напаѓачки фудбал ама сигурно повеќе од Роџерс. Ако успее да ги среди Ловрен и Шкртел кои сезонава не знаат каде се наоѓаат и само грешат, супер ќе биде. Битно е да се задржат клучните играчи и да му се дозволи да бира сам играчи, ех да ги имаше парите на Роџерс сега веќе не една, две титули ќе имаше Ливерпул.

Шкртел може да се среди ама за Ловрен нема чаре :kafe

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Шкртел може да се среди ама за Ловрен нема чаре :kafe
Будала е тој, јас не знам ни зошто го купија. Какви само грешки прави, заради него којзнае колку голови примено имаат. Сезонава и така и така е отидена во пм, следната да се почне убаво и да се направи чистка кај играчиве, поточно кај срањето што го направи Роџерс. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Будала е тој, јас не знам ни зошто го купија. Какви само грешки прави, заради него којзнае колку голови примено имаат. Сезонава и така и така е отидена во пм, следната да се почне убаво и да се направи чистка кај играчиве, поточно кај срањето што го направи Роџерс. :)

Барем Балотели, Борини, Марковиќ, Апсас и некои такви ги исчистија :zelen, Ловрен сигурно ќе го дадат некаде, зависи колку пари ќе му стават на располагање. Не знам само оној бразилецот, толку пари фрлија за него а труп е...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Изгледа Клоп си ги донел и другарчињата од Дортмунд, Жељко Бувач и Питер Кравиц така мислам се пишува. :zelen
Што значи од управата на Ливерпул ќе ги остават сами да бираат играчи, сега може да се каже дека Ливерпул е тим. Уште играчите да се средат и готово.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Изгледа Клоп си ги донел и другарчињата од Дортмунд, Жељко Бувач и Питер Кравиц така мислам се пишува. :zelen
Што значи од управата на Ливерпул ќе ги остават сами да бираат играчи, сега може да се каже дека Ливерпул е тим. Уште играчите да се средат и готово.

Ќе биде интересно оваа сезона, особено ако влезе и Пирсон во игра (Сандерленд, Њукасл или Вила) и ако потрае мизеријата на Челзи, би требало да има јаки драми за титула, пласман во еуро купови и испаѓање...:)
Чемпионшип уште сега почнаа драмите, тек таму ќе биде забава :zelen

@Struggler го нема нешто да каже за неделната утакмица :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Аа него тек сега ќе го снема, кога ќе почнеме да ги мачкаме. :zelen
Се зезам, да не ми се лути. Ама вистина си е, кај си може Ван Гал со Клоп.