Роберто Ди Матео е назначен за приврмен менаџер до крајот на сеознатаКонечно си отиде овој Боаш xD
Сеа Мурињо пак да дојде..
ех да дојде
Роберто Ди Матео е назначен за приврмен менаџер до крајот на сеознатаКонечно си отиде овој Боаш xD
Сеа Мурињо пак да дојде..
heheh
mislish tvoi omileni klubovi se i barselona i manchester united? jas mislam a i poveketo fanovi na united, deka barsa i united ne odat zaedno.. izbiras samo eden od dvata kluba
единствено мурињо беше и е спас за челзи друг никој... во 50 години пред мурињо челзи немаше премиер лига титула.. дојде мурињ и освои 2 со ред и третата беше второ место.. јас мислам дека тоа е успех.Јас бев против бегањето на Боаш ништо не менуваше ако останеше до крајот на сезоната и да бидиме искрени моментално со ваков состав, средината креативност 0 и после ќе бараме Торес голови да дава, никој менаџер не може да помогне многу. И мислам дека потешко таа опција Мурињо да се врати би бил будала ако се врати и покрај тоа што навивам за клубов, за мене најлогично решение би бил Хидинг ама мислам дека тој пред некое време вклучи договор со некој клуб, ако грешам нека ме поправи некој.
Сега само да се задржи 4 место се молам и тоа дека Наполи ќе се победи со 2-0, тешко многу тешко со моменталната состајба но кога ќе ми текне пред неколку години кога Мурињо го избркаа игравме финале...па да видиме годинава.
Како прво научи се да пишуваш кирилица, а како второ немаш право да ми се мешаш за кого да навивам.