Физички спремни, психички уште малку 03.07. Касарна Илинден Се гледаме таму
чекај шо напрај бидна policeman a ??
Хаха, не... наредната недела, поточно Вторник, проверка на моторички способности, тоа е првиот де од тестирањето
абе пријателе остај тоа дали среди работа горе та за тестови мање више мачкање очо на јавност ти се вика тоа
Јас да сум имал врски, до сегаќе работев во министерството Моите не се моќни и немам такви врски кои може да ми помогнат да влезам, јас сум само спремен физички 100% и психички 90%, кај и да е и тоа ќе биде 100% другото е што имам голема самодоверба и знам кај одам, како и да е ќе ја видам реалната слика за Македонија, кој ќе влезе и како
шо да ти кажам повеќе нема да се сложиш со мене, а да се надеваш на нешто недостижно и тоа не бива
најреално ти е да фатиш некој оглас за армија кај волциве или леопарди
TИ СЕА ЗНАЕШ ЗА КОЈ ГИ ПРИМААТ? абе се само тоа што е наведено не.не си трошам зборови излишни се.Еееее, другарче да знаеш само какви се пријавуваа, нема да поверуваш, пред мои очи... од такви уште повеќе се инспирирам. Нема ни 175 см се пријавил, некој од 120 кила и тој, и ќоро и сакато, да така да остај тоа што не си во форма. И најжално некој таков ќе влезе.