Конкурс за полицаец

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,050
6,674
1,153
Big Sur
(пишување есеј, општообразовен тест и психолошки тест,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ЕСЕЈОТ,НА КОЈА ТЕМА Е???????????????? општо образовен тест?? ако сака некој да заже за есејот? или пак има лично искуствоЧ)? HELP
Есеите очекувај да се поврзани со безбедност, ставови околу полициските должности или правилно справување во одредена ситуација т.е. нешто што е релевантно за професијата и го разоткрива размислувањето на кандидатот, сигурно нема да е анализа на „Чичко Горио“ или „Како ми мина летниот распуст“.
Е, али прст би дала да ги прочитам есеите. :biggrin
Општообразовен тест...општа математика (2+7) и проверка 1000 со колку нули се пишува за да не се утне при пишување казна, веројатно некои правописни правила т.е. разлика меѓу „сваќа“ и „сфаќа“, што е фотосинтеза, колку бои и краци ни има знамето, која е химната и кога сме станале независни...па стварно тоа се општи работи. :unsure
За психолошкиот тест си кажува самото име - да се осигураат дека вработуваат психички здрава личност која размислува рационално...мада некако ко да не им даваат точни резултати тестовите.
 
  • Like
Реакции: MoonFairy and JaMi

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
За да го избегнеш целиот тој долг процес, земи си партиска книшка или најди врски во мвр. А ако не си Македонка тогаш немаш гајле. :)
 

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
4,725
5,266
1,183
Disco
Глупавост, слепа послушност, висока коруптибилност, спремност да се брани власта по секоја цена, неукост и изразена социопатија - тоа се особините кои се бараат, овие есеи, тестови и остали ствари се само колку да се запази формалноста...
 
  • Like
Реакции: MoonFairy

Natence1

Нов член
8 декември 2014
1
0
1
25
Здраво од мене ајде вака кој конкурирал од вас за полицаец кој може ако не му е тешко да ми објасни што све како идело или некој што е примен што ги прошол обуките и све тоа колку време траат како е за пријавување што све треба... и на колку време одприлика има нов конкурс за полицајци. Фала однапред
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Здраво од мене ајде вака кој конкурирал од вас за полицаец кој може ако не му е тешко да ми објасни што све како идело или некој што е примен што ги прошол обуките и све тоа колку време траат како е за пријавување што све треба... и на колку време одприлика има нов конкурс за полицајци. Фала однапред
Никој од нас не конкурирал, не сме будали.

Треба да се направат 60 стомачни, 20 склекови мислам и 3 километри да истрчаш за 13 и нешто минути. После тоа има некои испрашувања, есеи, на кои сите паѓаат.
Нормално ако немаш врски ќе те дупнат од испрашување и ќе ти најдат нешто да те бутнат. Затоа најдобро најди си врски и готово, ќе можеш да пишуваш казни.

Следен конкурс? Кога ќе им текне тогаш.
 

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
741
613
103
Никој од нас не конкурирал, не сме будали.

Треба да се направат 60 стомачни, 20 склекови мислам и 3 километри да истрчаш за 13 и нешто минути. После тоа има некои испрашувања, есеи, на кои сите паѓаат.
Нормално ако немаш врски ќе те дупнат од испрашување и ќе ти најдат нешто да те бутнат. Затоа најдобро најди си врски и готово, ќе можеш да пишуваш казни.

Следен конкурс? Кога ќе им текне тогаш.
Ајде @Altaïr- че, еве ти шанса, конкурс за полицајци и тоа пази молимте, за 600- тини души..па белки меѓу 600 ќе успееш да бидеш 599 тиот:)
 

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Ајде @Altaïr- че, еве ти шанса, конкурс за полицајци и тоа пази молимте, за 600- тини души..па белки меѓу 600 ќе успееш да бидеш 599 тиот:)
Не сум јас партиски послушник па да конкурирам, ниту па сум толку глуп. Конкурсов е за тие без мозок што се.
 
  • Like
Реакции: Outrider

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
741
613
103
Не сум јас партиски послушник па да конкурирам, ниту па сум толку глуп. Конкурсов е за тие без мозок што се.
МИСЛАМ дека не е до тоа што не си партиски послушник туку дека немаш муда, немаш мускули, неможеш три склека да направиш а камоли 60 стомачни:rofl
 
  • Like
Реакции: Kisserboy

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
МИСЛАМ дека не е до тоа што не си партиски послушник туку дека немаш муда, немаш мускули, неможеш три склека да направиш а камоли 60 стомачни:rofl
Не можам признавам. Ама затоа не можат ни 200 други, ама ќе се примени. Имам видено на протестите послаби од мене, а примени во Ебр. Еј, во специјална единица се примаат дечишта кои од посилен ветер ќе паднат.
 

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
741
613
103
Не можам признавам. Ама затоа не можат ни 200 други, ама ќе се примени. Имам видено на протестите послаби од мене, а примени во Ебр. Еј, во специјална единица се примаат дечишта кои од посилен ветер ќе паднат.
Ако сакаш искрено за ова да говориме, точно е дека треба врски за секаде ама дека во ЕБР се примале дечишта како што ти велиш, е тоа е веќе лага голема.