Конкурс за полицаец

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,752
2,574
1,683
Han Wavel
Ако сакаш искрено за ова да говориме, точно е дека треба врски за секаде ама дека во ЕБР се примале дечишта како што ти велиш, е тоа е веќе лага голема.
Не е лага, лично видов. Ми се правеше јак еден таков, а не помислува дека без униформа е ист ко мене и може да настрада
 

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
4,725
5,266
1,183
Disco
Англискиот поим scraping at the bottom of the barrel е прилично прецизен во однос на дното од раја која се пријавува на вакви конкурси.
Но ништо ново, The king`s shilling отсекогаш ги привлекувал инсектите.
 
  • Like
Реакции: Saladin

misterija

Член со 30 казнени поени
27 јануари 2016
741
613
103
Англискиот поим scraping at the bottom of the barrel е прилично прецизен во однос на дното од раја која се пријавува на вакви конкурси.
Но ништо ново, The king`s shilling отсекогаш ги привлекувал инсектите.
Зарем не би се пријавил и ти на тој конкурс ако немаш шанси за други вработувања, ако дома треба фамилија да раниш, години те газат, треба нели стаж да правиш, осигурување, егзистенција и ред др.работи??