Конкурс за полицаец

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Физички спремни, психички уште малку 03.07. Касарна Илинден Се гледаме таму ;)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Хаха, не... наредната недела, поточно Вторник, проверка на моторички способности, тоа е првиот де од тестирањето :)

абе пријателе остај тоа дали среди работа горе та за тестови мање више мачкање очо на јавност ти се вика тоа :kafe

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
абе пријателе остај тоа дали среди работа горе та за тестови мање више мачкање очо на јавност ти се вика тоа :kafe

Јас да сум имал врски, до сегаќе работев во министерството :D Моите не се моќни и немам такви врски кои може да ми помогнат да влезам, јас сум само спремен физички 100% и психички 90%, кај и да е и тоа ќе биде 100% другото е што имам голема самодоверба и знам кај одам, како и да е ќе ја видам реалната слика за Македонија, кој ќе влезе и како :)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Јас да сум имал врски, до сегаќе работев во министерството :D Моите не се моќни и немам такви врски кои може да ми помогнат да влезам, јас сум само спремен физички 100% и психички 90%, кај и да е и тоа ќе биде 100% другото е што имам голема самодоверба и знам кај одам, како и да е ќе ја видам реалната слика за Македонија, кој ќе влезе и како :)

шо да ти кажам повеќе нема да се сложиш со мене, а да се надеваш на нешто недостижно и тоа не бива
најреално ти е да фатиш некој оглас за армија кај волциве или леопарди

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
шо да ти кажам повеќе нема да се сложиш со мене, а да се надеваш на нешто недостижно и тоа не бива
најреално ти е да фатиш некој оглас за армија кај волциве или леопарди

Се е искуство, нема пораз, само лекција. Што и да биде ќе има што да зборувам во иднина, иако не се гледам дека ќе живеам во Македонија, така да ќе кажувам или убави зборови и искуства од овде или навситина „убави„ зборови за оваа земја. ;)
Да се надевам на нешто недостижно? Хм, па не би рекол... знам што сакаш да кажеш дека влегуваат само тие со врски или партиска книшка, да сите го знаеме тоа, но јас тоа не го подджрувам, за жал тоа само владее овде, но не и во другите земји, каде ценат квалитет и способности на луѓето.

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Еееее, другарче да знаеш само какви се пријавуваа, нема да поверуваш, пред мои очи... од такви уште повеќе се инспирирам. Нема ни 175 см се пријавил, некој од 120 кила и тој, и ќоро и сакато, да така да остај тоа што не си во форма. И најжално некој таков ќе влезе.
TИ СЕА ЗНАЕШ ЗА КОЈ ГИ ПРИМААТ? абе се само тоа што е наведено не.не си трошам зборови излишни се.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Порано - ако некога не га бива за ништо - или е бија полицајац или дактилограф.
А сга - најценета професија бидна упм.
Удри га колега - да зарадимо леба.

• Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi