Дојди кај мене да ме замениш малку, моиве се јадатНајмногу сакам да правам јадење но дома не ми даваат, викаат мил им бил животот.
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
Дојди кај мене да ме замениш малку, моиве се јадатНајмногу сакам да правам јадење но дома не ми даваат, викаат мил им бил животот.
Ај после и кај мене прати го,добро ќе ми дојде замена штом толкава желба за готвење има.Дојди кај мене да ме замениш малку, моиве се јадат![]()
Немај гајле одма го праќам чим завршиАј после и кај мене прати го,добро ќе ми дојде замена штом толкава желба за готвење има.![]()
Немој само ти да го измориш многу со некои специјалитети па тука да ми заспие над шпоретотНемај гајле одма го праќам чим заврши![]()
Хаха нее ќе го чувам ко очите, кај тебе и ќе готви и ќе пее во исто времеНемој само ти да го измориш многу со некои специјалитети па тука да ми заспие над шпоретот![]()
Кога ќе ти го вратам пак можеби и ќе играХаха нее ќе го чувам ко очите, кај тебе и ќе готви и ќе пее во исто време![]()
мултиталент ќе го направиме, пеење, играње, готвење блазеј си и на таа што ќе го земеКога ќе ти го вратам пак можеби и ќе игра![]()
Moжеш да си го задржиш ако се покаже,додека не ти го грабнала некојамултиталент ќе го направиме, пеење, играње, готвење блазеј си и на таа што ќе го земе![]()