ма не не мене само за готвење ми треба, ако има место кај тебе земај го додека не се јави некоја кандидатка, ама да ми го праќаш од време на време да ми готви гладни да не oстанемеMoжеш да си го задржиш ако се покаже,додека не ти го грабнала некоја![]()

ма не не мене само за готвење ми треба, ако има место кај тебе земај го додека не се јави некоја кандидатка, ама да ми го праќаш од време на време да ми готви гладни да не oстанемеMoжеш да си го задржиш ако се покаже,додека не ти го грабнала некоја![]()

Нема ни кај мене место,едино само во кујната може да му отстапам за некое ручече да зготви,така да нека се јавуваат слободно кандидаткима не не мене само за готвење ми треба, ако има место кај тебе земај го додека не се јави некоја кандидатка, ама да ми го праќаш од време на време да ми готви гладни да не oстанеме![]()

имал веќеНема ни кај мене место,едино само во кујната може да му отстапам за некое ручече да зготви,така да нека се јавуваат слободно кандидатки![]()

Ништо,не откачи и двете,ни готвење ќе видиме а не па пеење
.е ни остави број да го бараме, се уште има мала надежНишто,не откачи и двете,ни готвење ќе видиме а не па пеење.

Али ти јави се па ако го кандисаш може и за мене има трошка надеж.е ни остави број да го бараме, се уште има мала надеж![]()

Ако дојде кај мене иде и кај тебеАли ти јави се па ако го кандисаш може и за мене има трошка надеж.![]()
ама види мати нешто 
таман за кај мене си, се тоа те чека со широки раце : D без садови и дрва нормално : DИако сум машко обожавам чистење со провосмукалка,бришење пајажини,организирање на работите бришење прашина алии ме мрзи да мијам садови и да носам дрва.![]()