Дојди кај мене да ме замениш малку, моиве се јадатНајмногу сакам да правам јадење но дома не ми даваат, викаат мил им бил животот.
Дојди кај мене да ме замениш малку, моиве се јадатНајмногу сакам да правам јадење но дома не ми даваат, викаат мил им бил животот.
Ај после и кај мене прати го,добро ќе ми дојде замена штом толкава желба за готвење има.Дојди кај мене да ме замениш малку, моиве се јадат
Немај гајле одма го праќам чим завршиАј после и кај мене прати го,добро ќе ми дојде замена штом толкава желба за готвење има.
Немој само ти да го измориш многу со некои специјалитети па тука да ми заспие над шпоретотНемај гајле одма го праќам чим заврши
Хаха нее ќе го чувам ко очите, кај тебе и ќе готви и ќе пее во исто времеНемој само ти да го измориш многу со некои специјалитети па тука да ми заспие над шпоретот
Кога ќе ти го вратам пак можеби и ќе играХаха нее ќе го чувам ко очите, кај тебе и ќе готви и ќе пее во исто време
мултиталент ќе го направиме, пеење, играње, готвење блазеј си и на таа што ќе го земеКога ќе ти го вратам пак можеби и ќе игра
Moжеш да си го задржиш ако се покаже,додека не ти го грабнала некојамултиталент ќе го направиме, пеење, играње, готвење блазеј си и на таа што ќе го земе