Кои апликации ги имате инсталирано на вашиот телефон?

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,347
113
Софија
Samsung не ги знам бројките, уствари не се разбирам во телефони.
Телефонов ко користам само за јавување и ништо друго.:)

Па боље ти да го користиш него, отколку тој тебе. :rofl Што е важна бројката, важно имаш за апликации.
 

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,839
6,527
1,153
Градибачалник на Прибој
Па боље ти да го користиш него, отколку тој тебе. :rofl Што е важна бројката, важно имаш за апликации.
Абе шо мислиш ако немам интернет на телефонот не сум информиран за настаниве... еве на пример сега еден пријател ми напиша во порака цитирам- Почина звездата на Очајни домакинки R.I.P:(
Е сега која е звездата не знам, ме заеба ептен:eek: