Кои апликации ги имате инсталирано на вашиот телефон?

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
па незнам некако вржано е сс мобилан, ја од мој икспериа реј неможу да га избришу, не дава
Имаше една апликација со која можеш да ги избришеш и апликациите од телефонот, само забораив како се викаше, ако најдам ќе пуштам линкче :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Hkakashi

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
23
Куманово
А како ги бришеш ти програмите? Преку кој програм?
И кај мене ете може да се избрише.

Па сс никакав програм иду у подешавања и после апликацие, пипну га знакче на апликацију и после деинстралиај и толко хД
 

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
23
Куманово
фала другари сг ке гу пробам, има ли гу на гугл плеј продавницу ?

ЕДИТ: има гу сг виде