Клетви!

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
23
Куманово
 • Да даде господ аптека менза да ти биде.
 • Да даде господ деца у рикверц да ти одив.
 • Да даде господ пожарникари оро да ти играв пред куќу.
 • Да даде господ да те фати пролив и сред њиву сс коприве.
 • Да даде господ мајка ти да прдне на родителски.
 • Да даде господ на свадбу „Зете мили зете“ два пута да ти гу свирив.
 
 • Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
 • Да даде господ Боки 13 снаа да ти биде.
 • Да даде госпот да имаш 3 хектари тутун, а женати на комсијата да му го пуши.
 • Да даде господ децата плочка на минско поле да ти играат.
 • Да даде господ децата на далечинско да ти одат.
 • Да даде господ да те фане пролив и кивавица во исто време.
 • Да даде господ авион на пешачки да те згази. :rofl
 

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
BTW : Да даде господ најмногу во Црквенската Кујна да јадеш . :mstickle