Како се чувствувате денес?

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,186
1,132
1,133
Чувствувам толкав страв што не можам да се контролирам... се ококу мене е напнато, нервозно, учењето си е башка ствар.. Секој секому му се заканува. :ladno Божее..
И кај да учам ја.. :mad: