Како се чувствувате денес?

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,186
1,132
1,133
Уште еден успех! Се саκам самата себе κога се тρудам, κога се боρам да успеам во животот. :)
Сρеќна сум денес. Успеси на сеκое поле. (muscle)
Κолκу ρаботи можат да ти се случат во еден ден . . :igra
+ тоа. Успех е што се спасив од смρт. : P . Κола κе ме удρеше
Сега осетив κаκо е да се плашиш од смρтта :ladno
Битно успеав да се тρгнам :)
 
Последна промена:
  • Like
Реакции: diva orhideja

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,391
9,099
1,683
Кушкундалево
Никако. Главата ми пука, саат време чистев спанаќ и ми скисна да стојам над лавабо... ај малку кафе може и ќе ме врати во нормала.