Како се запознавте?

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
на работа,како нов чоек у фирмата шо требаше да ми пријави смена.дриблајќи го преку телефон,па до контакт у живо и уште првата вечер влеговме во врска.

Varosanec

Староседелец
27 мај 2012
67
24
1,008
38
На клупата крши дујкан
Bratucedmi se zapozna so drurka nezina preku fb a jas odev da go vidam ku samo onaka kako e nojken zivot da prosetam, se zapozna bratucedmi so drukarkae i jas so zenskami i taka se pocna drugiot den na fb i poraka na mob od mene i sledniot vikend pak tamu da se vidime i jas se fativ a bratucedmi ostana pak bez drugarkae :( bas mi bese krivo za niv ama toa e toa zivotot odi ponatamu

elizabetta

Истакнат Член
8 септември 2012
236
382
63
Го видов прв пат пред 6години у дискотека и по шо ми беше најубав у цела дискотека (и уште ми е) се потрудив да му го најдам бројот, му пишав смс ми одговори, после некој ден се запознавме, потоа се гледавеме и слушавме се почесто, се додека не го прашав дали сме во врска:) е откога ми одговори потврдно ја сметам врската официјално започната.
сеуште сме заедно...

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and melpomena

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Беше 2007 година, октомври, на роденден кај заеднички другар. Малку пијани, не се ни приметувавме, за на Нова Година да си го официјализираме познанството (wasntme). После неколку месеци бидна првиот бакнеж, а еден месец подоцна прејде во врска.

~ Скарлетка ~

Активен Член
25 октомври 2012
348
204
43
35
Скопје
Се запознавме во клуб...24.12.2004 Он беше славен на времето и после свирка се запознавме, јас припаднав и он си рече види види лесна риба...:cool: За после да види дека мора да се помачи за да ме задржи. И се изнамачи ама му успеа пошто сеуште сме заедно. (inlove)

vitocorleone

Староседелец
27 јуни 2012
75
39
1,018
35
Ние се запознавме многу фино и драго, таа ме аддна јас ја прифатив ма фб, она мене лајк јас неа лајк, она мене 2 лајка јас такоџе, она мене пак лајк и јас си реков оваа се загреала за мене и одам на џат и после се е толку лесно, ама нема да го заборавам денот кога за прв пат седнавме на кафе, тоа е нештото во мојот живот (inlove)

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
на фејсбук. ми пишуваше. еден ден на факултет, ми беше ред да ја бришам таблата. се затрчав на први. и случајно ја турнав. кога видов која е, се насмеа и се запознавме. завршив со факултетот дента и и титнав. таа ми пиша порака. вечерта се најдовме....и бидна то шо бидна ;)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
На одмор.пред 4 год...другар му е на дечкото на mAcIkA,а она мене другар :D и тоа! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Aquarius