Очекував барем 18 да има, ама ништо.
На интернет, поточно на еден форум. Она првичното. Потоа следеше во живо на плоштад, па дружба повеќе години, па потоа љубов...

после ме адд на фб, и јас го прифатив..но имав дечко, ко за беља се скарав со „бившиот“.. и тој ми пиша, прво си бевме кул другари
па на кафе излеговме, но секако ја си го гледав како другарче и неќев нишо посебно да има, но ден ноќ се пишевме..не разделни бевме некој од другарките мислеа дечко ми е и ми се лутеа мислеа дека ми е дечко
а меѓу нас ништо..и ја учам во неговиот град и решивме да излезиме онака на прошетка. Човекот се заљубил во мене
.. и јас па уште заљубена у овај бившиот..и му велам неможе ја и ти другари ќе си останеме. После пак си излеговме на прошетка, и си мислам човекот толку трча по мене а ја слепа ли сум?
И така ме смува
Сега неможам без него
Преубаво ни оди
...
I bese decko na edna od generacijata. Vo toa vreme se druzev so nea bevme pogolem krug prijateljki.. ke dojdel tipov kao poklon da i donese ovaa kejfoj a se zapoznavme onaka ja naletav na masa da ja prasam nesto, se zapoznavme i ko se vrativ pijacka na masa za mene imase..
zivot! I ete na kraj site si fatija po drugi gradovi samo ja i toj ostanavme i zgora na toa za da ne se zaboravime me vikase na kafe za sekoj polozen ispit, za da me casti za vnuka.. Se nekoi opravdanija..
samo jas i toj. Bez ovie dveve : )