види подобро има напишано од каде е преземено.

Како мала првин сум сакала да бидам балерина, па на многу слики од таа воздраст 2-4 год (напредно дете сум била
) сум со рацете поставена како белерините. После ми се увртило во глава дека сум машко, па често сум прашувала по дома каде ми е мене тоа што го има брат ми хахаха , после оваа фаза решив дека сум пејачка и глумица. На скоро секое видео пеем со далинско во рака како микрофон хахахах како и да е слатко изгледа. Имав и фаза на која се сеќавам многу добро, се преправав дека сум дедо ми...не знам зошто ама ќе ги облечев неговите панталони, елек, кошула, наочарите на нос и новина отворена пред мене што едвај ја држам со малите рачиња и ќе зборував како да сум тој.... Циркус во домашни услови ме викаше мајка ми ( не дека сум сега поинаква хаха) Си го обожавам детството... најмерак ми е кога мојте дома ми зборуваат за тие денови... сакам да се потсетувам на таа детска невиност и никогаш да не ја заборавам.
штек но за среќа сум фатил за гумата на жицата и сум преживел , па потоа цидот бил црн и сум изедол многу добар ќотек 
Без тепање моламвиди подобро има напишано од каде е преземено.![]()