Како би сакале да изгледа Вашата свадба?

Auditore

Староседелец
4 мај 2012
284
275
663
Wherever you want me to be
Навистина не ми е многу важно како ке изгледа мојата свадба се доколку е вистинската личност која ќе стои до мене пред олтарот :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci and foREVer

Antares

Староседелец
11 мај 2012
468
413
663
32
Pax Terra
Свадбата и не е толку битен фактор. Искрено не ни би правел венчавка доколку исто се согласи и мојата идна жена. Кога вистинската личност е до мене има ли поголема среќа од тоа, што е филмот со тоа што 300 луѓе ке ја прославуваат вашата љубов и не знам ти што. Зошто да не отпатувам со партнерот некаде, отколку 2 вечери лудување. И на крај беше шо беше.
Љубовта најмалку зависи од некоа свадба, што треба свадбата да ја зацврсти врска де бре ајде. Ако се чека еден збор у црква или не знам да ти ја зацврсти врската. Пиши и пропало.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
kissing%20her%20neck%20a%20romantic%20photo%20shoot%20with%20the%20hawaii%20wedding%20couple.jpg
by%20the%20ocean%20in%20hawaii%20at%20eternity%20beach%20with%20melissa.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and 4FUN

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Ништо посебно.. барем за сеа неам мн. размислувано, ама не сакам голема свадба, туку сакам само оние кои шо мене ми се најблиски да ги канам.. :D

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
вака: јас, невестата.......некои споредни улоги, матичари, попови, оџи, далај лама...
валидни документи
-------------------------------
добро бре мамето да :cenzura:cenzura, ич не сум креативен

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Читам тука сите сакате мали свадби а јас напротив сакам нормална со некои 150 гости...Со оглед на тоа дека сум од големи фамилии така и ке биде....Неможеш да избегнеш 2 братучеди :eek

Пред се за дента го сакам она одење по невеста па тие обичаи...мене ми се убави...Потоа матично и црква обавезно...:zelen
За ресторанот сакам некој убаво уреден со црвено бели детали

wedding-restaurant-lake-maggiore.jpg Овој стил ,или пак некој ресторант со базен и сето украсено во бело црвени цветови најверојатно рози...Балони никако...Ужасни ми се...

Мојата венчаница да биде огромна..Иста како сликата на Мила Кунис и црвени рози,а неговиот костум црн со бела кошула и црвена кравата...
До 12 да се свират секакви песни,да се задоволат вкусовите на сите па и на постарите,а после 12 облекувам некое обично бело фустанче ,балетанки и со DJ луда журка до сабајлето,а веќе сабајлето колата под нозе и во некоја куќичка во некоја планина или евентуално напуштено село...Една недела тамо одмор...
И бек да броиме пари и поклони хахаха:)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
ја прво и едноставно на поканите ке напишам
( ако ви се иде на метал свадба ок ако не па ок ) :zelen
пушам метал музиче и ич не се замарам бе
кој дојде дојде кој не и ја не му одам :zelen:p

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас и melpomena ќе си ја уредуваме градината и таму ќе си ја направиме свадбата (inlove) Мора да е совршено.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Баш вчера на оваа тема праве муабет со еден член и мислев немало ваква тема, па за малку ќе направев.

Сакам мала свадба, по 50 или 70 од двете страни, во некој отмен ресторан. Прво се веначеме во црква и матично и одиме во рестотранот.Македонски евергрини во позадина и некои балади, пред ресотранот да има прием. А внатре на различни маси различна храна, на една само прејадење, на друга гладвно јадење, на друга десерти и на последната овошја и пколадни фонтани, кој што сака тоа да си земе.
Исто со тој што ќе се мажам да одиграме еден валцер и да спремаме некоја песна со кореографија и со татко ми да ја играм оваа песна

Jас да бидам облечена во кратко бело фустанче одпозади со голема бела машна, а тој во добро одело (само не неко светлуцаво), славиме со гостите и по одреден период ги оставме тие да се забавуваат а ние одиме на меден месец, може пат околу светот или на некој остров.

Ептен сум скромна:D

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed and Bum-Bum

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Средна свадба, со околу 100ина гости, во ресторанче на отворено. Првиот танц ќе биде само наш. Ќе ги има класичните ора, ама после вечерата настапува рок-бендот на мој другар (во меѓувреме ми вети дека и малку џез ќе научат да свират).
Тоа е тоа. Не планирам скапи ресторани, со порции од +25 евра. Не сакам па ни да штедам. Средина.
Ама во едно сум сигурна- додека не сум способна барем ресторанот и фустанот сама да си ги платам, свадба НЕ.