Каков стил на облекување сакате? (фотографии)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,048
6,666
1,153
Big Sur
Според расположение. Само да е лежерно и да не личам на певаљка во омот за колбаси, друго е прифатливо.
237757561225352589_efe637c2b59a.jpg D92B9em.jpg
Ој нон, да ги имам погорниве шорцеви и сандали...:place
large %2834%29.jpg 10334357_719414491458319_7285004275633869462_n.jpg large (32).jpg large.jpg q7POaTj.jpg tumblr_n6qmclr2qS1rf97r6o1_500.jpg