Каде е членот?

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Сега си пишав со цакар, се вклучил од некое нет кафе и на бил дома. Ќе не дружи за брзо време. :)
 

Dee Dee

Истакнат Член