Каде е членот?

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Самото име кажува, прашајте доколку одамна немате прочитано некој член.
Во последно време ги немам видено @drt и Hip.Hop_MKD знае некој каде се? :)
 

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
872
1,103
393
27
Струмица
И јас го немам видено Хип.Хоп а фали на форумот, кој знае да каже каде е :biggrin
 

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,279
3,528
443
Скопје

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
изгледа од мене само не можите да се спасите :p

а инаку True_Blood ја нема некако :unsure