Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Интернеттттттт.Зашто си толку даууун.Зашто не можам да си зборам со најаката пи.ка и со другарите заради тебе.УУУУУУ.
Здраво ју туб,дали ви се случува ова и на вас?Чаооо
Ме нервира мајками, зборам со дечко ми некои работи ( дека зборев во кујна) и таа отишла во дневна и се прислушкува ме нервира така со и е галје, со сум го прашала и со ми кажал, одма нема да идеш тамо во петок баба ти она ова измислува ме лаже само да седам дома... мака ми е веќе
Дури размислувам да се иселам.
Зошто, Господе, ме даде ваква? Зошто само јас морам да ги анализирам нештата и зошто само јас морам да ја гледам реалната гледна точка? У п.м. ми се смачи од ова веќе!
Животов е срање,али еден е.Станете од компјутер и идете решете си ги проблемите не плачете и не цвикајте овде на форумов...
Разбирам испукување,и ја сакам да се испукам,ама ќе се испукам коа ќе му ја учукам една на лигушот што го мразам и коа ќе ја ркнам у фаца бившата. Не се испукува пред компјутер.