Испукајте се

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
2f6e2382c4bd477.jpg

:giggle

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Јас не се пуцам, јас у принцип сум фин дечко:D .. Само на момент ми иде да ги заколам и запалам некој ама нема врска тоа...:rolleyes:

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Заглавив максимално.Повеќе од ова нит сум заглавил нит па ќе заглавам.Од причина што вајда нареден пат нема ни да има.Каде ми беше паметот, како мене ми се случи ова така брзо, несвесно, без тронка размислување?
Оди легни да спиеш да те видам ако си фраер......

• Ми се допаѓа
Реакции: mAcIkA

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
Во главава ми осцилираат ирелевантни мисли. Зошто воопшто се замарам со небитни работи? Губам моменти, а не добивам спомени од најубавиот период во животот - младоста, а сум при крајот на таканаречената средна адолесценција.
Блага депресија или минлива нерасположеност? Не знам која сум упм.
Чувствителноста во мене- проклета нека е. :mad

• Ми се допаѓа
Реакции: The_melnicanecot and mAcIkA

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Значи мене стварно не ми е јасно како може така ладнокрвно да се понашаш да не те боли ку:cenzuraац за ништо!
Како не ти е срам? Каде ти е почитта спрема мене? Како може да немаш ни грам грижа на совест? Какво е ова однесување спрема мене? Уште ќе се правиш наивна,безгрешна како ништо да не се случило? Ќе ме правиш будала при здрав разум?
Го чекам денот кога пак ќе дојдеш кај мене за совет,дружба или кафе муабет!:banghead
Никогаш нема да ти простам,не заради тоа што ме правеше будала и ми работеше позади грб , туку ради твоето понашање после тоа!!!
Да можам би те елиминирала од роднинска врска!! :stomp

• Ми се допаѓа
Реакции: kones and Hip.Hop_MKD

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Рецептот го знам, 3 кутии цигари од 8 наутро до 1 навечер, храна ко стока, сокови тон, благо многу затвори си се во станот, гаси телефони и гледај филмови.
Поарен сум денес, вајда.Можеби