Индиски Хороскоп

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
СИМХА (од 18 Август до 17 Септември)

Сакате раскош и уживање. Од надвор изгледате грубо, но всушност сте многу лојални. За вас парите се основата на секоја битка и не се откажувате додека не победите. Многу сте горделиви и не поднесувате рамнодушност.

Само за парите не се согласувам.
 

Libra

Староседелец
15 февруари 2012
208
327
673
КАЊА (од 18 Септември до 17 Октомври)

Љубители сте на читање книги и сакате да се здобиете со знаење кое одговара на вашите амбиции.Строги сте и вашата секојдневност е организирана под конец.Секогаш сте чувствителни и не поднесувате неверство.За вас бракот е врв на заедничкиот живот и се базира на лојалност.

Организирана не баш.
 
  • Like
Реакции: Atlanty

Grim Reaper

Староседелец
14 февруари 2012
326
338
1,063
Here and there
КУМБА (од 14 Февруари до 14 Март)

Ја почитувате својата, но и туѓата слобода и поради тоа очекувате таков однос и од другите. Околу себе создавате круг на пријатели кои се надвор од животна опасност. Сакате да учите, а во љубовта се срамите и ретко го правите првиот чекор.

Аууу погодено бе
 

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
КАЊА (од 18 Септември до 17 Октомври)
Љубители сте на читање книги и сакате да се здобиете со знаење кое одговара на вашите амбиции.Строги сте и вашата секојдневност е организирана под конец.Секогаш сте чувствителни и не поднесувате неверство.За вас бракот е врв на заедничкиот живот и се базира на лојалност.
точно ! сакам да читам книги.. а и сакам се да ми е организирано.. не сакам да оставам на случајност
чувствителна да.. но ретко кога ги покажувам емоциите....
 
  • Like
Реакции: Atlanty

Coyote

Истакнат Член
22 февруари 2012
12
37
313
Значи се ми е погодено... :eek: :)
Досега во хороскоп ништо не ми погодиле, а сеа... :nah :rolleyes